Your Cart

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal prelucrate
*Stimati clienti,
*Vă mulțumim pentru interesul dvs. pentru site-ul nostru și pentru produsele și serviciile pe care le oferim prin intermediul acestuia.
*Confidențialitatea dvs. și protecția datelor dvs. personale sunt foarte importante pentru noi. Prin urmare, cu această Politică de confidențialitate ne propunem să vă informăm în detaliu cum și de ce procesăm datele dvs. personale.

*Cine suntem noi?
*„RUNNERS” ООD, с CUI 126510972 este o companie specializată în vânzarea de articole sportive.
*„RUNNERS” ООD oferă o gamă largă de articole sportive pentru copii, femei și bărbați - încălțăminte, îmbrăcăminte sportivă și multe altele.
*Telefon de contact: +359 882 803 366
*Adresa e-mail: 
shop@runners.ro
*Adresa: Sofia, B-dul „Iliyantsi“ № 96

*Procesăm date cu caracter personal despre Dvs.?
*„RUNNERS” EООD prelucrează datele dvs. personale în scopul îndeplinirii comenzilor dvs. Comenzi plasate prin intermediul site-ului www.runners.ro, inclusiv prin crearea unui profil de utilizator, abonarea la newsletter, trimiterea de întrebări prin formularul pe site-ul web și multe altele.

*De ce avem nevoie de informațiile dvs. personale?

*Colectarea și prelucrarea date necesare pentru executarea contractului
*Colectăm și prelucrăm date cu caracter personal despre dvs., în cazul în care le furnizați în mod voluntar, oferind date cu caracter personal pentru a comanda produse și / sau servicii ale „RUNNERS” OOD (de exemplu prin intermediul formularelor de comanda de pe site-ul). Folosim datele furnizate ca sa:
         procesăm întrebările dvs.;
         desfășurăm activități legate de executarea comenzilor dvs.;
         comunicăm cu dvs. în legătură cu comenzile și întrebările dvs.;
         ne desfășurăm activitățile financiare și contabile și raportarea fiscală.
*„RUNNERS” OOD е a luat toate măsurile necesare pentru a vă proteja datele personale pe care ni le oferiți sau la care avem acces în timpul asistenței tehnice etc. Măsurile tehnice și organizaționale sunt în conformitate cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal și Regulament (ЕС) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și abrogarea Directivei 95/46/EО (Regulamentul general privind protecția datelor).
*Informațiile pe care le colectăm și le prelucrăm în aceste scopuri includ date despre:
  Identitate personală: nume, adresă, telefon și adresă de e-mail.
  Comportament comercial: bunuri achiziționate și servicii utilizate.

*Termenele de prelucrare a datelor cu caracter personal
*În conformitate cu cerințele legislației fiscale și contabile și în scopul activității noastre comerciale, termenul în care stocăm și prelucrăm datele dvs. este de 10 ani. Această perioadă începe de la 1 ianuarie. Cu excepția cazului în care există un alt motiv pentru a prelungi timpul de procesare, de exemplu, dacă ați dat consimțământul explicit pentru a continuam să utilizam datele dvs. după această perioadă în scopul îmbunătățirii serviciilor noastre sau a altor scopuri declarate explicit, inclusiv cele de marketing.

*Предоставяне на данни на трети лица във връзка с изпълнение на договор
*În legătură cu executarea comenzii dvs. pentru un produs și / sau servicii oferite de “RUNERS” OOD, este posibil ca datele dvs. să fie furnizate către terți: contractorii noștri (de exemplu, companiile de curierat - furnizori de solutii software de marketing -); companii de software și IT care sprijină sistemele noastre de informații și bazele de date; consilieri juridici, avocați, în măsura în care aceste informații sunt necesare pentru îndeplinirea funcțiilor care le sunt atribuite.


*Colectarea și procesarea datelor cu caracter personal la abonarea la buletine informative gratuite și pentru a primi informații actualizate, publicitate și mesaje comerciale
*Prin completarea formularelor de abonament special furnizate, vă puteți oferi voluntar consimțământul explicit pentru a primi unele dintre buletinele noastre informative gratuite și / sau mesaje де publicitare și comerciale pentru produsele, serviciile și campaniile noastre promoționale. În acest caz, vom folosi datele personale pe care le furnizați pentru a vă trimite mesaje în mod regulat la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o.
*Datele personale pe care le colectăm și le prelucrăm în acest scop includ:
  Date personale de identitate: nume și adresă de e-mail, adresa IP de la care s-a efectuat abonamentul
*Stocăm și prelucrăm aceste date pentru perioadă de 3 ani, cu excepția cazului în care v-ați dat consimțământul explicit pentru a continua să le utilizam după această perioadă. Vă puteți dezabona oricând de la primirea în continuare a buletinelor informative, a mesajelor publicitare și comerciale, utilizând linkul special furnizat în buletin sau puteți trimite un mesaj la următoarea adresă de e-mail: shop@runners.ro

*Prelucrarea datelor în scopuri de marketing direct
*Folosim datele dvs. cu caracter personal în scopuri de marketing direct numai dacă ați dat voluntar consimțământul dvs. explicit pentru a face acest lucru.
*În acest caz, veți primi informații actualizate despre produsele, serviciile și campaniile noastre promoționale la adresa de e-mail pe care le-ați furnizat și / sau veți fi anunțați telefonic la numărul de telefon specificat de dvs. Cu consimțământul explicit, puteți primi anchete. Aceste sondaje vizează îmbunătățirea produselor și serviciilor pe care le oferim.
*Datele personale pe care le colectăm și le prelucrăm în acest scop includ:
  Date personale de identitate: nume și adresă de e-mail, adresa IP de la care s-a efectuat abonamentul
*Stocăm și prelucrăm aceste date pentru perioadă de 3 ani, cu excepția cazului în care v-ați dat consimțământul explicit pentru a continua să le utilizam după această perioadă. Vă puteți dezabona oricând de la primirea în continuare a buletinelor informative, a mesajelor publicitare și comerciale, utilizând linkul special furnizat în buletin sau puteți trimite un mesaj la următoarea adresă de e-mail: shop@runners.ro
*În scopul marketingului nostru direct, furnizăm datele dvs. personale partenerilor noștri de afaceri (de exemplu, agenții de publicitate, centre de contact, companii de servicii de curierat și servicii poștale); companii de software și IT care sprijină sistemele noastre informatice.
*Drepturile persoanelor vizate
Aveți dreptul în orice moment să:
         solicitați informații de la noi despre tipul specific de date cu caracter personal stocate pentru dvs., termenele prevăzute pentru stocarea lor, precum și persoanele sau categoriile de persoane care au acces la ele;
         solicitați corectarea datelor cu caracter personal furnizate de dvs. sau de o parte din ele;
         solicitati ștergerea (exercitarea „dreptului de a fi uitat”) a datelor cu caracter personal furnizate de dvs. sau de o parte din acestea;
         Retrageți consimțământul pentru ca datele dvs. cu caracter personal să fie prelucrate în scopurile legate de marketing direkt, precum si produselor și serviciilor oferite de RUNNERS OOD, precum și pentru a fi furnizate terților în acest scop;
         de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale sau a furnizării acestora către terți;
         de a solicita portabilitatea datelor cu caracter personal de la un operator la altul;
         de a trimite o reclamație catre Comisiei pentru protecția datelor cu caracter personal.
În acest scop, este necesar să ne trimiteți o cerere scrisă la acest e-mail: 
shop@runners.ro
Puteți găsi întotdeauna cea mai actuală Politică de confidențialitate pe site-ul nostru web: 
http://www.runners.ro/prelucrarea-datelor-cu-caracter-personal
Data: 09.12.2019 г.