Your Cart

ÎNTREBĂRI FRECVENTE


 •         Comanda mea a fost inregistrata?

  КCând finalizați cu succes comanda, veți primi un e-mail automat care vă informează că comanda a fost acceptată. Dacă mai aveți nevoie de informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați!
  De asemenea, așteptați un apel de la noi pentru a confirma comanda.


          Cat dureaza livrarea la altex

  Expedierea dvs. va fi trimisă după confirmarea comenzii prin telefon. Livrarea durează 2-4 zile lucrătoare, în funcție de locație.

   

   

          Am introdus adresa greșită. Cum pot corecta informațiile?

  Dacă doriți să corectați adresa de livrare, sunați la 0740698681

   

           Am ales greșit mărimea încălțămintei, pot înlocui produsul?

  Înlocuirea produsului este complet posibilă. În expedierea dvs. veți găsi un formular de retur pe care trebuie să îl completați și să trimiteți produsul catre noi. Toate informațiile despre procedură pot fi găsite aici:

   

   

          Ce este necesar pentru a face retur?

  În expedierea dvs. veți găsi un formular de retur pe care trebuie să îl completați și să trimiteți produsul catre noi. Toate informațiile despre procedură pot fi găsite aici:

   

          În câte zile restituiți suma plătită pentru produsele?

  Suma plătită de dumneavoastră va fi rambursată în termen de 14 zile de la primirea produsului înapoi. Un produs poate fi returnat dacă nu este utilizat și este în stare comercială. Returnarea banilor este posibilă numai în aceste condiții și după cofnirmarea integrității produsului de către noi.

   

          Pot folosi un cod promoțional pentru produsele la reducere?

  Un cod promoțional poate fi utilizat doar pentru produsele fără alte reduceri, cu excepția cazului în care este specificăt altceva.

   

          Cum plătesc?

  Puteți alege metoda de plată convenabilă pentru dvs. Numerar la livrare (plata prin curier) sau prin card de credit / debit, prin sistemul PaySera;

   

          Livrarea este gratuită?

  Aveți livrare gratuită pentru comenzi peste 390 RON Pentru comenzi sub 390 RON livrarea costa o sumă fixă ​​de 22 RON.