Your Cart

livrare și înlocuire

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE DE LIVRARE ȘI PLATĂ:Pentru comenzile cu o valoare de sub 390 Lei Costul de livrare va fi DOAR 19 Lei
Pentru comenzile cu o valoare peste 390 Lei Costul de livrare este GRATUITA

Livrarea comenzilor se efectuează de către firma de curierat „URGENT” pe întreg teritoriul țării în termen de 2-4 zile lucrătoare, în funcție de locație.


CONDITII DE RETURNARE ȘI ÎNLOCUIRE:

-          Aveți dreptul de a returna sau înlocui produsul achiziționat în termen de 14 zile de la data primirii.

-          Clientul este obligat să returneze produsele în starea comercială inițială - cu ambalaje, etichete și sa fie neutilizate! În cazul în care oricare dintre aceste condiții sunt încălcate, furnizorul are dreptul de a refuza restituireа.

-          Completati Formularul de Retur care a fost inclus in ambalajul comenzii, formularul trebuie completat și introdus în cutie în cazul în care doriți să returnați produsele..

 

ÎNLOCUIRE:

Dacă doriți să înlocuiți produsul cu un alt model sau alt număr, trebuie să ne trimiteți produsul. În acest caz, împărțim costurile de curierat. Veți suporta costul returnării la adresa specificată. Odată ce primim produsul și confirmăm integritatea acestuia, vom trimite noua pereche pe cheltuiala noastră.

Adresa de retur: Urgent Cargus - sediu Giurgiu

Destinatar: Inout Trade / runners.ro

Numar de telefon destinatarului: ‎0740698681

 

RETUR:

Ne trimiteți produsele prin curier la alegere. Costurile de retur prin curier sunt suportate de dvs. Nu uitați să introduceți formularul de retur în cutie!


Adresa de retur: Urgent Cargus - sediu Giurgiu

Destinatar: Inout Trade / runners.ro

Contact / Numar de telefon Destinatar: ‎0740698681

Odată ce primim produsul și integritatea acestuia este confirmată, vom rambursa suma plătită prin transfer bancar.

 

*în cazul în care motivul returnării este o eroare din partea Runners.ro, costurile de transport vor fi acoperite de noi și vom trimite un curier pentru a ridica produsul de la dvs. În astfel de situații, vă rugăm să ne contactați pentru clarificări

*Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați prin telefon sau e-mail: shop@runners.ro